Basic e-mail instellen in mijn mailprogramma?

1. Overzicht
  2. E-mail
  3. Basic e-mail instellen in mijn mailprogramma?

Onze e-mail oplossingen maken gebruik van standaard technologieën en kunnen dan ook op elk toestel worden ingesteld. Het maakt dus niet of je nu de mail wil raadplegen op je computer, smartphone, tablet of via de webmail. Je krijgt overal toegang tot exact dezelfde e-mails. Met onderstaande richtlijnen is het instellen ook een fluitje van een cent. Lukt het toch niet? Aarzel dan niet om onze hulp in te roepen. We helpen je graag verder.

Algemeen

Windows Computer

Apple Mac

Apple iPhone of iPad

Android (Google, Samsung, OnePlus, ...)