Beheer je webshop op je smartphone of tablet

1. Overzicht
  2. Webshop
  3. Beheer je webshop op je smartphone of tablet

Wil je steeds op de hoogte blijven over je bestellingen, betalingen en verkopen? Dan kan je de WooCommerce app installeren op je tablet en smartphone. Dat kan als volgt:

1. JetPack installeren (contacteer eventueel Luyten.Website als je hier hulp bij nodig hebt)

1. Installeer de Jetpack plugin voor je webshop

2. Meld aan met je WordPress.com account

2. WooCommerce app

1. Installeer de WooCommerce app op je smartphone of tablet

2. Start de WooCommerce app

3. Meld aan door onderaan te klikken op Doorgaan met WordPress.com

4. Indien je meerdere websites hebt in je WordPress.com account, kies dan de juiste website

5. Je hebt vanaf nu toegang tot je webshop vanaf je tablet of smartphone