Zoek en herstel verbroken koppelingen

1. Overzicht
  2. SEO
  3. Zoek en herstel verbroken koppelingen

Op een groeiende website moet je constant inhoud toevoegen, verwijderen en bijwerken. Dit resulteert in verbroken links. Wanneer een gebruiker probeert toegang te krijgen tot een URL die is verbroken, krijgt hij een 404-fout te zien (wie heeft nog nooit de foutmelding 404 File not found gezien?).

Hoewel Google heeft gezegd dat ze 404-fouten niet als een classificatiesignaal beschouwen, heeft dit nog steeds invloed op de gebruikerservaring. Daarom moet u actief op zoek gaan naar verbroken links en deze zo snel mogelijk repareren.

Met behulp van de Rank Math 404 Monitor kunt u het proces van het vinden van alle verbroken links op uw website automatiseren.

U kunt de 404-monitor openen door naar Rank Math> 404 Monitor te navigeren.

Hier ziet u alle verbroken links die een 404-fout op uw website hebben veroorzaakt. Je kunt ze doorzoeken, doorzoeken en zelfs corrigeren door URL's om te leiden die een fout hebben veroorzaakt naar een nieuwe post of pagina.

De Redirection-module moet hiervoor zijn ingeschakeld.