Verstuur nieuwe nieuwsbrief

1. Overzicht
  2. Nieuwsbrieven en mailings
  3. Verstuur nieuwe nieuwsbrief

Om een nieuwe nieuwsbrief te versturen volg je volgende stappen:

1. Meld aan op het Dashboard van je Website

2. Kies Mailpoet in het linker navigatiemenu

3. Kies E-mails

4. Klik op Nieuwe toevoegen

5. Kies Nieuwsbrief

6. Kies een template waarop je je wil baseren. Om tijd te besparen, kan je nieuwe mails ook baseren op reeds eerder verstuurde e-mails. Je kan deze gemakkelijk uit de lijst selecteren.

7. Nu maak je de mail op zoals je die graag wil hebben.

8. Vergeet zeker niet om het onderwerp en de korte inhoud (bovenaan het scherm) in te vullen.

9. Eens je klaar bent, kan je de mail bewaren (knop Opslaan bovenaan) of opslaan als template (om later te hergebruiken.

10. Om de mail te versturen klik je bovenaan op Volgende

11. Alvorens de mail te versturen, geef je nu nog op naar welke lijst je de mail wil versturen.

12. Je kan onderaan het scherm kiezen of je de mail direct wil versturen of wil inplannen om op een later tijdstip verstuurd te worden.