Ik ben mijn wachtwoord vergeten

1. Overzicht
  2. Login & Veiligheid
  3. Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Indien je het wachtwoord bent vergeten van de account waarmee je je WordPress website beheert, dan kan je volgende stappen volgen:

1. Surf naar de loginpagina van je WordPress Dashboard

2. Klik op Wachtwoord vergeten

3. Tik je gebruikersnaam OF wachtwoord in
  4. Indien je de juiste gebruikersnaam of het juiste e-mail adres hebt ingevuld, zal je op het geregistreerde e-mail adres binnen een 5tal minuten een mail ontvangen met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

5. Wacht hier niet lang mee, want deze link is slechts enkele dagen geldig.