Wijzig het wachtwoord van je Exchange mailbox

1. Overzicht
  2. E-mail
  3. Wijzig het wachtwoord van je Exchange mailbox

Er zijn verschillende manieren om het wachtwoord van je Exchange mailbox te wijzigen:

Mogelijkheid 1: Via de Webmail

Deze optie kan je enkel gebruiken indien je het oude wachtwoord van de mailbox weet en dus nog toegang hebt tot de mailbox.

1. Meld je aan op de Webmail (exchange.powermail.be)
  2. Klik bovenaan rechts op het tandwiel om het instellingen menu te zien.

3. Klik vervolgens op Opties.

4. Open aan de linkerkant de menu optie Algemeen en daarna Mijn account

5. Klik aan de rechterkant op de blauwe link Uw wachtwoord wijzigen.
  6. Er verschijnt een zijpaneel waar je je oude wachtwoord en daarna 2x je nieuwe wachtwoord moet intikken.
  7. Klik vervolgens op Opslaan.
  8. Het wachtwoord is onmiddellijk gewijzigd.
  9. Denk eraan dat je nu op alle toestellen waar je deze mailbox wil beheren het nieuwe wachtwoord moet instellen.

Mogelijkheid 2: In het Hosting Controlepaneel

Deze optie kan je enkel gebruiken als je toegang hebt tot het Hosting Controlepaneel.

Indien je beheerder bent van je klantenaccount, en je hebt nog geen toegang tot het Hosting Controlepaneel, dan kan je dit aanvragen bij Luyten.Website.

1. Meld aan op het Hosting Controlepaneel (my.webhosting.be)
  2. Kies E-mail hosting
  3. Zoek de domeinnaam van de mailbox waarvan je het wachtwoord wil wijzigen en klik op Beheer e-mail.
    Mogelijk staat een domeinnaam 2x in de lijst, in dat geval kies je voor de lijn waarbij Business staat bij type.
  4. Klik op de knop Beheren bij Mailboxen.
  5. Kies de mailbox waarvan je het wachtwoord wil wijzigen en klik op Details
  6. Duid de checkbox bij Wachtwoord wijzigen aan
  7. Tik vervolgens 2x het nieuwe wachtwoord in en klik op Mailbox wijzigen

Het wachtwoord is onmiddellijk gewijzigd.
    Denk eraan dat je nu op alle toestellen waar je deze mailbox wil beheren het nieuwe wachtwoord moet instellen.

Mogelijkheid 3: Via Luyten.Website

Uiteraard mag je ook steeds contact opnemen met Luyten.Website, we helpen je dan graag verder.