Wijzig het wachtwoord van je Basic mailbox

1. Overzicht
  2. E-mail
  3. Wijzig het wachtwoord van je Basic mailbox

Wachtwoord vergeten of je wil het gewoon wijzigen? Er zijn meerdere manieren om je wachtwoord aan te passen.

Mogelijkheid 1: In de webmail

Volg deze stappen in Webmail:

1. Klik bovenaan op “Instellingen”.
  2. Kies in het menu links voor “Wachtwoord” (zie afbeelding).
  3. Vul een nieuw wachtwoord in (2x).
  4. Bevestig met een klik op “Opslaan”.

Mogelijkheid 2: In het hosting controlepaneel

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “E-mail hosting” > “Beheer e-mail”.
  2. In het menu links kies je voor “Mailboxen”.
  3. Kies de mailbox waarvoor je een nieuw wachtwoord wil instellen en klik op “Beheer”.
  4. Klik onderaan op “Wijzig wachtwoord” (zie afbeelding)
  5. Vul een nieuw wachtwoord in en klik op “Wachtwoord wijzigen”.

Mogelijkheid 3: Via Luyten.Website

Uiteraard mag je ons ook steeds contacteren indien je problemen hebt met het aanpassen van je wachtwoord.

Stuur in dat geval een e-mail naar info@luytenwebsite.be met de nodige informatie over wat je precies wil doen.