Basic e-mail instellen op een Apple toestel

1. Overzicht
  2. E-mail
  3. Basic e-mail instellen op een Apple toestel

Voor Apple mail kan je een alternatief gebruiken. Je kan je Basic mailbox instellen via een vooraf aangemaakt bestand.

• Ga naar Safari (werkt enkel hiermee) en typ de volgende URL in die je aanpast met het e-mailadres waarvoor je de instellingen wil:
  • Wanneer je de URL opent, zal er automatisch een bestand voor je gegenereerd worden.
  • Open het bestand, en je krijgt nu een System Preferences pop-up, die je om bevestiging en je wachtwoord zal vragen. Nadat je het correcte wachtwoord bevestigd hebt, zal de Basic mailbox automatisch aan je Mail app toegevoegd worden.